EXPANDERA DITT ÄVENTYR

En tågresa öppnar dörren till världens landskap. Tågen korsar öppna ödemarker och tar dig genom ren skönhet i utkanterna och i hjärtat av Europa. Använd stoppen till din fördel. Det bästa med att tågluff är att du är kaptenen - du definierar din resa. Stanna på en plats som inte var inplanerad. Leta dig fram. Blanda natur med kultur, urbant med orörda vidder. Var långsam. Var snabb.

En tågresa är långsam. Det finns höghastighetståg, men i jämförelse med flyg är fortfarande en resa längs järnvägarna långsam. Det ger dig tid till att komma in i ett inre flow bortom vardagen. Tid för att växla ner.

Res som en local - möt människor. I och utanför tågen. Var öppen och välkomna det okända. Ju längre du sträcker dig mot det, desto varmare välkomnad blir du. Hitta ett säte bredvid en local som kanske endast pendlar från en station till en annan. Öppna upp för en konversation. Vi vet från erfarenhet att det vi minns från en resa, oavsett om den skett långt bort i öst eller i närliggande Europa, är de möten vi har med andra människor. Dessa möten förblir de starkaste minnena som varar längst.

Gör transportsträckan till ett äventyr, med ljuden, vibrationerna och skakningarna inkluderade. Du har tid för att njuta av landskapen, färgerna, ljuset, och livet som passerar utanför kupéen. Du har tid att möta medresenärer, dela historier, diskutera, hitta nya vänner. Promenera runt, utforska andra delar av tåget. Hoppa av för en kort sekund när tåget gör ett uppehåll. Skapa en vass spellista innan avfärd som matchar tågets takt.

En tågresa är klimatsmart. I alla fall, precis som bussar, ett förhållandevis hållbart transportmedel för resenärer. Ditt fotavtryck på jorden blir därför relativt litet. Du kan välja att använda andra transportmedel för att utforska de områden dit tåget tar dig. Hyr en cykel, det ger dig friheten till att komma nära locals och du kan stanna när och var du vill.

UTFORSKA VÅRA RESEFÖRSLAG HÄR