EN EXOTISK PORT TILL DET OKÄNDA EUROPA

Vi är många som har en bild av Europa som en kontrollerad, civiliserad och (för) strukturerad plats i världen. Men Europa har dolda och oväntade sidor. Oväntat natur. Oväntade mötesplatser. Oväntad edge.

Vi har kokat ihop ett antal reseförslag värda att uppleva, antingen på egen hand eller under vissa etapper med lokala guider. Reseförslag som just fångar in det där som KILROY definierar som den perfekta resan. Använda resorna som inspiration. Skapa därefter ditt unika äventyr.

Vi vill att du ska möta dem som lever på de platser du besöker. Lära känna dem. Vi vill att du provar de lokala specialiteterna, inte minst på de många små restaurangerna och caféerna som du passerar. Vi vill att du fångar den där känslan av hur livet där du befinner dig är och lär känna kulturen på djupet. Dessa upplevelser serveras inte alltid på ett silverfat. Utmana dig själv, sträck ut en hand och mätta nyfikenheten. Gå in på bakgator, hoppa av tåget spontant. Magin uppstår oftast när du bryter den där planerade rutten.

Genom att tågluffa och använda lokala transportmedel minskar du ditt ekologiska fotavtryck. Trots detta kommer ändå ditt äventyr vara långt ifrån det bekanta.

Förresten...

Vi har aktivt valt att under dessa tågresor exkludera många av de platser i Europa där överturismen är som störst.

UTFORSKA VÅRA RESEFÖRSLAG HÄR